top of page

Ohhhh, Oostende.... Zon, zee, stad, strand, uitwaaien enzo, wat wind en vooral veel cultuur. Voeg daar dan nog de knusse ⭐⭐⭐⭐ vakantiewoning Villa Odette, goed gezelschap, een fles bubbels of twee en wat verse bloemen aan toe. Wat wil je nog meer tijdens een weekje of weekendje aan onze Belgische kust?

Een korte wandeling met een verzicht op de Oostendse kustlijn als beloning, ideaal als je graag eens goed gaat uitwaaien, weg van de drukte. Het 4-sterren vakantiehuis is gelegen in het hart van Oostende, vlak naast het Catharina parkje. Je kan er nog gratis op straat parkeren en met je kids en huisdieren naar believen ravotten in de nabije speeltuin of op de speelzolder. We genieten er midden in de stad toch van de rust. Ja, wij voelen ons hier meteen thuis, thuis aan zee. Villa Odette is sùpergezellig. Met haar vijf slaapkamers en vier badkamers, kan het huis gezelschappen tot zeventien personen herbergen, ideaal voor families en grote gezinnen. 

 

Wie eerst graag door het stadscentrum wandelt, kan daarna de gratis overzetboot nemen naar de hippe nieuwe Oosteroever. Slenter hier even rond, bewonder de designwinkels en gastro-restaurants,  bezoek een expo in Fort Napoleon, geniet van een apero with a view in de Twinssurfclub of doe een jump-for-joy in trampolinepark Hangtime. Wel niet vergeten om eerst een ijsje te gaan eten bij Gelato Maxzim of om MuZee te bezoeken. Vlak voor we weer richting huisje gaan, kopen we nog snel een bakje verse vis uit de Noordzee aan de Vistrap. We zijn tenslotte in Oostende. 

Ook hoef je je geen zorgen te maken over eindpoets, energie, bad-, bed- en keukenlinnen, want dat wordt allemaal voorzien. En met wifi, sonos en Netflix. Het voelt eigenlijk een beetje als op hotel gaan, maar dan met een vers boeket op tafel en gekoelde bubbels bij aankomst en een grote, door jou goedgevulde drankkoelkast in de berging. 

Toerisme Oostende (visitoostende.be)

Waar kan ik een fiets huren in Oostende? | Toerisme Oostende (visitoostende.be)

Wellness in Oostende | Toerisme Oostende (visitoostende.be)

Maria-Hendrikapark - Stad Oostende

Fort Napoleon (fort-napoleon.be)

Hangtime

Homepage - The Crystal Ship

Ostend Padel Club | Padel in Oostende

Royal Ostend Golf Club (rogc.eu)

Casino Oostende | Kursaal Oostende

Geschiedenis zit in onze natuur | Raversyde

Museum of Modern Art - in Ostend (muzee.be)

vakantiehuis aan zee.

vakantiewoning aan zee

IMG_5516_edited.jpg
bottom of page